El centre

La utilització del contingut i/o serveis del portal per part de l’usuari suposa l’acceptació expressa de les següents condicions:

Condicions d’ús del portal
El CFPA Enric Valor de Xirivella depenent de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació es reserva el dret d’efectuar modificacions en el contingut d’aquest portal sense previ avís, així com de la seua configuració i presentació.
Aquest portal pot contenir enllaços a pàgines externes, no sent la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació responsable del contingut d’aquestes pàgines externes ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb les mateixes.

Els textos, imatges, logotips i resta de continguts inclosos en aquest portal són propietat del CFPA Enric Valor de Xirivella i la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació. Queda prohibida la transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, excepte si s’obté el previ consentiment de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, i excepte quan s’indique el contrari.
Per a poder instal·lar o utilitzar qualsevol programari que es trobe disponible per a la seua descàrrega des d’aquest portal, han d’acceptar-se prèviament els termes del contracte de llicència, si ho hi haguera, que acompanye o s’incloga en el programari.
El CFPA Enric Valor de Xirivella no es fa responsable dels possibles danys que es pogueren produir pel fet d’utilitzar versions no actualitzades de navegadors, o de les conseqüències que es pogueren derivar del mal funcionament del navegador, ja siga per configuració inadequada, presència de virus informàtics o qualsevol altra causa aliena al CFPA Enric Valor de Xirivella.

Protecció de dades de caràcter personal
En compliment de la L.O. 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el CFPA Enric Valor de Xirivella li informa que les dades de caràcter personal que ens proporcione en emplenar algun formulari d’inscripció, sol·licitud o consulta que aparega en la present Web, seran objecte de tractament i recollits en un fitxer de dades el responsable de les quals és el corresponent òrgan superior o centre directiu de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació.
Per a exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seues dades personals, en els termes i condicions previstos en la pròpia normativa vigent en matèria de protecció de dades, pot comunicar-ho per escrit al centre o en el Registre General de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació:

CFPA Enric Valor de Xirivella
C/ Art Major de la Seda
46950 Xirivella (València)
Tel: 961206895

Comments are closed.