Taller de Biodansa

NOVETAT

La Biodansa és un sistema de desenvolupament personal orientat a l’estudi i enfortiment de l’expressió de les potencialitats humanes a través de la música, el moviment corporal, exercicis de comunicació en grup i vivències integradores.

Una sessió de Biodansa es compon d’exercicis-dansa amb músiques seleccionades. Estes danses tenen un significat simbòlic sobre la nostra vida, tenen la capacitat de modificar la nostra “dansa existencial” i rescaten d’ella aquells aspectes necessaris per a una expressió plena i autèntica.

Biodansa t’ajuda a expressar-te lliurement a través de diferents propostes de moviment corporal, utilitzant la música i la dansa.

Biodansa t’ajuda a connectar amb tu mateixa i amb les altres persones.

Biodansa t’ajuda a millorar aspectes de la teua vida tan importants com:

♥ L’harmonia i el benestar corporal

♥ L’alegria i el plaer de viure

♥ L’autoestima i la confiança en nosaltres mateixos i mateixes

♥ La creativitat i l’expressió autèntica

♥ Les nostres relacions personals

♥ La nostra salut i qualitat de vida

Així que et convidem a connectar amb l’alegria de viure, amb els plaers senzills de la vida quotidiana, amb el moviment, amb la possibilitat d’ampliar el teu cercle d’amistats i estretir llaços afectius amb persones que ja coneixes… un lloc on divertir-te i emocionar-te a través de la música, el moviment i el grup… T’esperem amb els braços oberts…

Bookmark the permalink.

Comments are closed.