Setmana Cultural 2023

Els dies 3, 4 i 5 d’abril celebrarem la Setmana Cultural amb activitats tant lúdiques com formatives, excursions, un concurs de fotografia i una actuació musical. No te perdes les activitats i participa. Totes les activitats al centre són obertes a tota la ciutadania.

Taller de Biodansa

NOVETAT

La Biodansa és un sistema de desenvolupament personal orientat a l’estudi i enfortiment de l’expressió de les potencialitats humanes a través de la música, el moviment corporal, exercicis de comunicació en grup i vivències integradores.

Una sessió de Biodansa es compon d’exercicis-dansa amb músiques seleccionades. Estes danses tenen un significat simbòlic sobre la nostra vida, tenen la capacitat de modificar la nostra “dansa existencial” i rescaten d’ella aquells aspectes necessaris per a una expressió plena i autèntica.

Biodansa t’ajuda a expressar-te lliurement a través de diferents propostes de moviment corporal, utilitzant la música i la dansa.

Biodansa t’ajuda a connectar amb tu mateixa i amb les altres persones.

Biodansa t’ajuda a millorar aspectes de la teua vida tan importants com:

♥ L’harmonia i el benestar corporal

♥ L’alegria i el plaer de viure

♥ L’autoestima i la confiança en nosaltres mateixos i mateixes

♥ La creativitat i l’expressió autèntica

♥ Les nostres relacions personals

♥ La nostra salut i qualitat de vida

Així que et convidem a connectar amb l’alegria de viure, amb els plaers senzills de la vida quotidiana, amb el moviment, amb la possibilitat d’ampliar el teu cercle d’amistats i estretir llaços afectius amb persones que ja coneixes… un lloc on divertir-te i emocionar-te a través de la música, el moviment i el grup… T’esperem amb els braços oberts…

Oferta Formativa 2022-23

FORMACIÓ BÀSICA
ALFABETITZACIÓ
NEOLECTORS
BASE
BASE BARRI DE LA LLUM
GRADUAT EN EDUCACIÓ SECUNDÀRIA
GES 1 MATÍ
GES 1 VESPRADA
GES 2 MATÍ

GES 2 VESPRADA
PREPARACIÓ DE PROVES EXTERNES
COMPETÈNCIES CLAU NIVELL 2
ACCÉS CICLES FORM. GRAU SUPERIOR
ACCÉS UNIVERSITAT +25 ANYS
ANGLÉS
ANGLÉS A1, A2 i B1
ANGLÉS ORAL A1, A2 i B1
VALENCIÀ
VALENCIÀ A2, B2 i C1
CASTELLÀ PER A ESTRANGERS
CASTELLÀ A1
CASTELLÀ A2
INFORMÀTICA
ALFABETITZACIÓ DIGITAL
INFORMÀTICA A1, A2 i B1
TALLERS
TALLER DE LITERATURA
TALLER D’ARTS

Pots trobar l’Oferta Formativa i l’Oferta de Tallers per al curs 2022-23 ací:

OFERTA FORMATIVA 22-23

OFERTA DE TALLERS 22-23

Erasmus+

El nostre Centre ha participat en el Projecte Erasmus+ KA104 de mobilitat de les persones adultes, durant els anys 2021 i 2022, amb el projecte «La reducció de l’abandonament escolar a través dels mètodes d’aprenentatge innovadors».

S’han realitzat quatre mobilitats de professorat: a Viena, Crotone, Heraklion i Lecce, que ens han aportat distintes visions de l’ensenyament en Educació d’Adults en altres països europeus.

El passat mes d’octubre va tindre lloc en el nostre centre la jornada de difusió del projecte. Pots vore un resum en el següent vídeo:

https://www.youtube.com/watch?v=ECNXoIBd43g

Esperem que tot allò aprés tinga impacte al centre i supose una transformació tant en el nostre professorat com en el nostre alumnat.

TALLER D’ARTS

NOVETAT

Aquest curs 2022-2023 ofertem com a novetat un TALLER D’ARTS.

Compromesos amb l’art, el nostre objectiu és apropar l’art a tothom. Des d’una perspectiva multidisciplinar: Pintura, Escultura, Arquitectura, Música, Cine…., ART, entés com a qualsevol activitat o producte realitzat amb una finalitat estètica però també comunicativa, com a expressió d’idees, emocions, percepcions, sensacions, com la visió del món del seu autor que ens fa reflexionar sobre el nostre món present, passat i futur.

La classificació utilitzada a la Grècia antiga incloïa sis disciplines dins de l’art: l’arquitectura, la dansa, l’escultura, la música, la pintura, i la poesia (literatura). Més endavant, s’hi començà a incloure al cine, com el seté art. Hi ha qui anomenen a la fotografia com el vuité art (encara que s’hi al·lega que es tracta d’una extensió de la pintura), i el còmic com el nové (els seus detractors indiquen que és, en realitat, un pont entre la pintura i el cine). La televisió, la moda, la publicitat i els videojocs són unes altres disciplines que en ocasions són considerades com a artístiques.

Al·legoria de l’Art
Sebastiano Ricci (1690-1694)

Alfabetització digital

Dirigit a les persones que vulguin iniciar-se en el món digital. Els principals objectius d’aquest taller són:

  • Ús bàsic del smartphone: bloquejar i desbloquejar, cridades i contactes, instal·lació d’aplicacions, càmera de fotos, notificacions, alarmes,…
  • Creació i ús d’un compte de correu electrònic
  • Sol·licitud de cita mèdica a través de dispositius mòbils
  • Whatsapp i Telegram
  • Xarxes socials

Es planificaran altres objetius atenent a les necessitats de les persones participants.